Termékek Menü
0

Olíva Olaj Szicíliából

A híres szicíliai olívaolajat októberben szüretelik és hidegen sajtolják, hogy november végén a friss olaj már az asztalunkon legyen. Sergio küldött képeket a szüretről , ezeket itt nézhetitek meg. 

A valódi olívaolaj szűretlen, kissé opálos. Az íze pedig sokkal erősebb, gyümölcsösebb, mint a kereskedelmi láncokban kapható higított és kevert olajoké. Ha megkóstolod, utána már nem fogsz bolti olajat tenni a salátádra.

A klasszikus konyhai felhasználás mellett ajánljuk még kozmetikai célokra is, mivel külsőleg-belsőleg alkalmazva is jótékony hatással van a szervezetre.

 

 

Nézet:
Rendezés:

Közvetlenül olívabogyóból, kizárólag mechanikai eszközökkel előállított, hidegen sajtolt első osztályú olívaolaj. Gazdaságos és mégis praktikus, könnyen kezelhető méret, amit akár egyszemélyes háztartásba is ajánlunk. Garantáljuk, hogy rövid időn belül el fog fogyni !

wink

8.990 Ft
4.495 Ft/liter
Előrendelhető

Közvetlenül olívabogyóból, kizárólag mechanikai eszközökkel előállított, hidegen sajtolt első osztályú olívaolaj.  Ezt a kiszerelést azoknak ajánljuk, akik még ismerkednek az olívaolajat használatával, illetve barátaikat, ismerőseiket szeretnék meglepni egy igazán egészséges és finom ajándékkal.

3.490 Ft
6.980 Ft/liter
Raktáron